top of page

Årsfest 2018

Årsfesten ble avholdt lørdag 21. juli. Arrangementet som i år ble styrt av Trine og Anne Lisbeth ble særdeles vellykket. Et flott pyntet lokale var det som møtte de vel 70 fest deltakerne.

Kjempegod mat ( kjøttkaker med tilbehør) samt god drikke bidro til at stemningen var på topp fra første stund.

 

Etter middagen takket formannen to av medlemmer som over mange år har bidratt langt over gjennomsnittet. Bodil og Jostein Ingebrigtsen fikk overrakt blomstervase og blomster samt mange velfortjente ord.

Samtlige festdeltakere reiste seg og ga de to en stående applaus som takk for innsatsen.

 

Årets loddsalg innbrakte ca. kr 8500 (kjempe takk til loddselger Inger Edvardsen).

Det sammen en eksemplarisk gjennomføring av selve festen utført av Trine og Anne Lisbeth med sine bidro tilat arrangementet fikk et historisk overskudd på over 20 000,- kroner.

Stor takk til alle som gjennom sin deltakelse og innsats bidro til en minnerik sommerkveld på øya vår.

Årsfest 2018
Årsfest 2018
Årsfest 2018
Årsfest 2018
Årsfest 2018
Årsfest 2018
Bodil og Jostein
Sørfugløy juli 2018
Sørfugløy juli 2018
Sørfugløy juli 2018

Årsmøte 2017

IMG_6484
IMG_6482
IMG_6480
IMG_6477

Årsfest 2016

I

Sommerens medlemsfest ble avholdt den 23. juli.

Med tilnærmet fullt hus av festglade mennesker samt god servering ble også årets sommerfest en høydare.

Sommerfesten og sommerlotteriet er viktige bidragsytere både til det sosiale liv på øya og til velforeningens

økonomi. Resultatet av festen og sommerlotteriet ble i år kr 12197,- Styret takker årets festkomité med Anne R Pedersen i spissen og velforeningens faste loddselger samt alle andre som bidro i forbindelse med arrangementet.

Velforeningens leder overrakte blomster og takket Anne Lise Ingebrigtsen for hennes mangeårige innsats i forbindelse med friluftsgudstjenestene på øya.

Årsfest 2015

 

 

Årsfest 2014

 

Årets sommerfest ble avviklet lørdag den 26. juli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

En opplagt festkomité bestående av Sissel og Bjarne, Anne Lise og Roald samt Kjersti og Kjell Ingebrigtsen hadde stelt i stand en flott festaften for velforeningens medlemmer.

Menyen var godt tilpasset både tid og sted, med selvfisket fersk sei servert kald med godt tilbehør samt hjemmelaget sviskegrøt til dessert.

Dette sammen med en velsmakende drikke gjorde dette til et skikkelig festmåltid for de 70 påmeldte.
 
Etter måltidet overrakte nestleder i velforeningen en flott blomsterbukett til Anne R Pedersen som takk for innsatsen i styret.

Anne har valgt å ta en liten pause etter flere perioder som styremedlem i velforeningen, de siste to årene som økonomiansvarlig og kasserer.

Takk også til vår alles Inger som også i år solgte lodd for over kr 5000, det står det stor respekt av. Stor takk også til alle de som bidro med gevinster til årets loddsalg.

Årets vellykkede sommerfest føyer seg inn i rekken av mange fine arrangementer på øya i sommer. Stor takk til festkomiteen og de som jobber for trivsel og hygge på øya.

 

 

Se bilder fra årsfesten 2013

Årsfest 2014

Årsfest 2014

God stemning :-)

Anne Ringen Pedersen

Anne Ringen Pedersen

Velforeningen takker Anne for flere år i styret og bidrag til fellesskapet på øya

IMG_3778.JPG

IMG_3778.JPG

Årsfest 2015

Årsfest 2015

Sommerens medlemsfest ble avholdt den 24. juli. Med tilnærmet fult hus av festglade mennesker samt god servering ble også årets sommerfest en høydare. Sommerfesten og sommerlotteriet er viktige bidragsytere både til det sosiale liv på øya og til velforeningens økonomi. Resultatet av festen ble kr 5400, i tillegg innbrakte sommerlotteriet kr 5700, og salg av effekter kr 2200. Styret takker årets festkomité og velforeningens faste loddselger samt alle andre som bidro i forbindelse med arrangementet.

bottom of page